OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliğine ait bir programdır. Amacı; Türkiye ve dünya turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu, Turizm ve Otel Hizmetleri alanında gerekli olan tüm teorik bilgiye hâkim ve sektörel deneyime sahip, bilgisayar teknolojilerini kullanabilen, karar verebilme ve uygulayabilme yeteneğine sahip, turizm ve konaklama sektöründeki en son gelişmeleri yakından izleyen, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü, ingilizce bilgisini aktif olarak kullanabilen ve vizyonu geniş ve sürekli gelişime açık, kalifiye ara eleman yetiştirmektir. Meslek Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği programında, mesleki dersler teorik ve uygulamalı olarak yer almaktadır.