2020 Yaz Dönemi Stajı

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 22 Temmuz 2020

Okulumuz Staj Komisyonu tarafından yapılan toplantıda pandemi sürecinde gelinen noktadaki gelişmeler ve Senato'nun bu süreçte yapmış olduğu değerlendirmede yaptığı revizyon göz önünde bulundurularak bir değerlendirme yapılmıştır. Buna göre mezun durumda olanlar hariç tüm öğrencilerimizden staj eksiği olanlar öğrencinin talebi ve staj yapılacak işletmenin kabul etmesi halinde aşağıda belirtilen dönemlerde staj yapabileceklerdir. Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz, yukarıdaki şartlar gereğince Classroom uygulaması üzerindeki Staj dersi ana ekranından taleplerini iletebilirler. Tüm istenen belgelerin tesliminde Classroom uygulaması kullanılacak olan öğrencilerimizin şahsen okula gelip belge teslim etmeleri gerekmemektedir.

1. Staj Dönemi : 4 Ağustos-7 Eylül 2020
  2. Staj Dönemi: 10 Ağustos- 12 Eylül 2020