Program Çıktıları Güncellenmesi

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 4 Kasım 2020

Okulumuzda güncel gelişmelerin takibi ve paydaşların karar süreçlerine dahil olmasının önemine binaen mevcut ve potansiyel öğrencilerimiz, sektördeki firmalar, STKlar ve personelimizden Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı çıktılarının güncellenmesi konusunda görüş ve önerilerini bekliyoruz. Okulumuza bu konuyla ya da herhangi bir konuyla ilgili bafratmyo@omu.edu.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Mevcut çıktılarımız

Program Çıktıları

1 Turizm ile doğal, kültürel, tarihi ve sosyal çevre ilişkileri bilincine sahip olur.

2 Bir yabancı dili en az iletişim kurabilecek derecede kullanabilir.

3 Alanında bilişim teknolojilerini iyi düzeyde kullanabilme becerisine sahiptir.

4 Mesleğinin gerektirdiği konularda bilgi ve beceri sahibidir.

5 Ülkesel ve küresel ölçekte seyahat destinasyonları, motivasyonları ve hareketleri konusunda bilgi sahibidir.

6 Ülkeler ve kültürleri hakkında bilgi sahibidir.

7 Seyahat işletmeciliğinde kullanılan otomasyon sistemlerine hakimdir.

8 Seyahat acentacılığı ve biletleme konusunda teknik bilgiye halimdir.

9 Bireylerarası ve kültürlerarası etkin iletişim kurar.

10 Alanı ile ilgili yasal düzenlemeleri, meslek standartlarını ve etik değerleri bilir ve uygular.