Staj Bitiminde Okula Teslim Edilecek Belgeler

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 20 Ağustos 2021

Staj bitiminde aşağıdaki belgelerin okulumuz Öğrenci İşleri'ne teslim edilmesi gerekmektedir:

1) İşveren Staj Değerlendirme Formu : Staj bitiminde işveren tarafından doldurulup kapalı bir zarfa konulacaktır. Stajyer öğrenci tarafından Öğrenci İşleri'ne elden teslim edilecektir.

2) Öğrenci Staj Değerlendirme Anketi: Staj bitiminde öğrenci tarafından doldurulup Öğrenci İşleri'ne elden teslim edilecektir.

3) Staj Defteri (Staj Uygulama Çalışmaları) : Her iş günü için 1(bir) toplamda 30 sayfa doldurulup bir kapak sayfası ile birlikte spiral ciltli olarak Öğrenci İşleri'ne teslim edilecektir.

4) Staj Raporu: Öğrenci tarafından Word veya benzeri bir kelime işlemci tarafından yazılacaktır. Formatı ve içeriği aşağıda belirtilmiştir.

Staj Raporu Biçimi: Raporlar A4 formatında, kapak hariç en az üç en fazla beş sayfa olmak üzere, alt ve solda 3 cm, üstte 4 cm ve sağda 2 cm kenar boşluğu kalacak biçimde, 1,5 satır aralığı, 12 punto Times New Roman yazı tipiyle yazılmış olmalıdır.

Raporun İçeriği: Öğrenci Staj Raporunu hazırlarken; staj yapılan işletme hakkında çok kısa bilgilere, varsa stajın mesleki ve bireysel gelişim açısından kazandırdığı yararlara, staj esnasında karşılaşılan sorunlara ve bu sorunların nedenlerine ve çözüm önerilerine yönelik görüşlerine yer vermelidir.

Öğrenci Staj Değerlendirme Formu.pdf

İşveren Staj Değerlendirme Formu.pdf

Staj Uygulama Çalışmaları.pdf