Staj Sonrası Yapılacaklar

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 5 Ağustos 2019

Staj dönemini bitiren öğrencilerimiz 4 Ekim 2019 Cuma gününe kadar aşağıdaki belgeleri yüksekokulumuzun Öğrenci İşleri Birimi'ne teslim etmekle yükümlüdürler:

a. Staj Değerlendirme Formu: Söz konusu form http://bafratmyo.omu.edu.tr/tr/oegrenci/staj adresinden indirilebilir. Doldurulan değerlendirme formları kapalı antetli zarfın içinde olmak üzere öğrenci tarafından teslim edilebilir. Staj Defteri'ndeki değerlendirme kısmı okula ait olup boş bırakılacaktır.

b. Staj Dosyası (Staj Defteri): Staj dosyası doldurulup, spiral ciltli bir şekilde teslim edilmelidir. Ciltsiz çıktı şeklinde teslim edilen dosyalar teslim alınmayacaktır.

c. Staj Raporu: Raporlar A4 formatında, kapak hariç en az üç en fazla beş sayfa olmak üzere, alt ve solda 3 cm, üstte 4 cm ve sağda 2 cm kenar boşluğu kalacak biçimde, 1,5 satır aralığı, 12 punto Times New Roman yazı tipiyle Microsoft Word 2010 ile yazılmış olmalıdır. Öğrenci Staj Raporunu hazırlarken; staj yapılan işletme hakkında çok kısa bilgilere, varsa stajın mesleki ve bireysel gelişim açısından kazandırdığı yararlara, staj esnasında karşılaşılan sorunlara ve bu sorunların nedenlerine ve çözüm önerilerine yönelik görüşlerine yer vermelidir.